AĞRI / HAMUR - Yağmur Anaokulu

Yağmur Anaokulu

YENİ MAH. YURT SK. YAĞMUR ANAOKULU BLOK NO: 5 HAMUR / AĞRI
Vizyon
Okul Öncesi Eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek yönetici, öğretmeni, öğrencisi, velisi ve personeliyle takım olarak aynı hedefe doğru yürürken, geleceğimizin yapı taşlarını sağlam temellere oturtmak, çocuklarımızı 3 yaşından itibaren ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilgi ve beceriler ile donatıp onların geleceğe doğru istikrarlı adımlarla yürümelerinde en büyük ve en anlamlı desteği vermek.
Misyon
Türk milli eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, sevgi ve hoşgörü esas alınarak,paylaşma,güven,adalet anlayışı ile olumlu iletişim ortamında, eğitimi doğrudan yaşamın kendisi kabul ederek, planlı ve sistemli bir eğitim yaşamı düzenlemek, çocuk-aile-okul-çevre işbirliği içinde uygulamak.Çağın genişleyen ihtiyaçlarına yanıt verebilen, yaparak yaşayarak öğrendiklerini hayatın içerisinde kullanabilme becerisine sahip, kendisine ve çevresindekilere karşı pozitif düşünüp empati kurabilen,kendi kültür mirasını benimseyen, evrensel ilkeleri hedef alan, bunları öğrenen, önemseyen ve yaşama geçiren, çevresinde uyumlu, sorumluluk sahibi, özgüvenini kazanmış bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :normal
kalorifer
Ulaşım servis ile gerçekleştirilmektedir.İlçe merkezinde öğretmen evi mevcut
İlçe merkezinde.
İlçe merkezinde.İl merkezine 12 km uzaklıkta.